Konténer szállítás Vác és környékén

 

KONTÉNER Vác és környékén

 

 

Cégünk, vagy Partnereink széleskörű hulladékkezelési engedélyének és több éves kapcsolatainak köszönhetően lehetősége van szinte minden jellegű és fajtájú hulladék elszállítására Vác és környékén vonzáskörzetében. Szállítási tevékenységünket, vagy Partnereink Vác és környékén környékén hétfőtől-szombatig egyaránt igénybe veheti.

 

Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása kedvező áron Vác és környékén vonzáskörzetében.

A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 10, 20 m3-es konténerekkel végezzük! A kihelyezett konténerek megrakására 1 hét áll rendelkezésre, szerzőségkötés esetén lehetőség van folyamatos vagy tartósabb kihelyezésre is.

Lehetőség van továbbá kisebb terjedelmű (1m3) hulladék elszállítására ! Vác és környékén térségében akár 1 m3-ért házhoz megyünk. Vállaljuk fahulladék, fémhulladék, papírhulladék, kerti hulladék, zöldhulladék, építési hulladék, bontási törmelék elszállítását  Vác és környékén területén!

 

KONTÉNER RENDELÉS Vác és környékén

 

 

Magyarország közel teljes területén elérhető konténeres szállítás szolgáltatásunk saját teljesítéssel, vagy partnereinken keresztül. Rendelés telefonon keresztül a 06 30 715-8108 telefonszámon, ahol tájékoztatást adunk, hogy Vác és környékén területén elérhető-e a konténeres szolgáltatás.

 

 

KONTÉNER SZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLYEK

 

 

Cégünk rendelkezik az általa végzett hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges összes szakhatósági engedéllyel és hozzájárulással Vác és környékén valamint Magyarország további településeire.

 

 

KONTÉNER SZÁLLÍTÁS Vác és környékén

 

 

Építési törmelék konténeres szállítása, elszállítása Vác és környékén.

 

Hulladék konténeres szállítása Vác és környékén.

Lakossági lomtalanítás lebonyolítása konténeres szállítással Vác és környékén.

Segítségre van szüksége vagy kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!