KISEBB TERJEDELMŰ HULLADÉKOK SZÁLLÍTÁSA

Lehetőség van kisebb mennyiségű (1m3) sitt, lom, hulladék és egyéb hulladékként kezelt anyagok szállítására is. Telefonos megrendelés után a megbeszélt időpontban kollégáink erre a célra kialakított kistehergépjárművel a megadott címre érkeznek,  és elszállítják. Az elszállítandó hulladékok lehetnek ömlesztve, vagy zsákos elrendezésben is. A hulladékok mennyisége a jármű platóján lévő jelzések alapján egyértelműen megállapítható. Elszámolás a kiérkező kollégákkal, helyszíni számlaadással, készpénzes elszámolással történik.

LOMTALANÍTÁS, TAKARÍTÁS

Vállaljuk vidéki házak, faházak, nyaralók, padlások, présházak, udvarok takarítását, lomtalanítását kézi és gépi erővel is egyaránt. Rendelkezünk minden kézi és gépi eszközzel amely hatékonnyá, gyors és költségkímélővé teszi a lomtalanítást és telektakarítást. Munkatársaink gyakorlott, hatékony munkavégzésének és megrendelőink hosszú évek alatt megszerzett bizalmának és nem utolsó sorban komplex hulladékkezelési engedélyének köszönhetően versenyképes árakkal és hatékonysággal tudja elvégezni ilyen irányú tevékenységét is.

GÉPI FÖLDMUNKA

Cégünk rendelkezik több típusú és funkciójú földmunkagéppel. Sokoldalú gépparkunknak és megrendelőink töretlen bizalmának köszönhetően cégünk mindennemű földmunka - alapásás, épületbontás, sávalap és pincetömb kiemelés, tereprendezés stb... - elvégzésében tud megrendelői rendelkezésére állni. Rendelkezünk Bobcat földmunkagépekkel, kompakt árokásó és homlokrakodó földmunkagépekkel is. Gépparkunk megtekintető a képgalériában! Az építőiparban előforduló összes problémára megoldást biztosítunk cégek és magánszemélyek részére egyaránt. Földmunkák komplett kivitelezését, gépmunkával, kézi erő biztosításával, sitt és föld elszállításával, ártalmatlanításával is el tudjuk végezni. Társaságunk korszerű és üzembiztos gépekkel, rövid vállalási határidővel, valamint versenyképes árakkal áll régi és új ügyfelei rendelkezésére!

ÖMLESZTETT ÁRUK SZÁLLÍTÁSA

Cégünk ömlesztett és szóródó anyagok szállításában is áll megrendelői rendelkezésére. Vállaljuk sóder, homok, termőföld, murva, kőpor és szinte minden szóródó anyag beszerzését és szállítását. Rendelkezünk billenő platós, konténeres, fix platós és kistehergépjárművel is. A nehezen megközelíthető úticélok biztos elérése érdekében billenő platós, terepes gépjárművel végezzük el a feladatokat. Ha szállítási feladatok kézi erő bevetését igénylik - felpakolás, lepakolás, kézi anyagmozgatás, bárminemű lomtalanítási feladatok - ebben is állunk megrendelőink rendelkezésére.

KONTÉNEREINK

A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 10, 20, 25 m3-es konténerekkel végezzük! A kihelyezett konténerek megrakására 1 hét áll rendelkezésre, szerzőségkötés esetén lehetőség van folyamatos vagy tartósabb kihelyezésre is. Lehetőség van továbbá kisebb terjedelmű (1m3) hulladék elszállítására!

Segítségre van szüksége vagy kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!