Konténer szállítás Nagymaros és környékén

 

KONTÉNER Nagymaros és környékén

 

 

Cégünk, vagy Partnereink széleskörű hulladékkezelési engedélyének és több éves kapcsolatainak köszönhetően lehetősége van szinte minden jellegű és fajtájú hulladék elszállítására Nagymaros és környékén vonzáskörzetében. Szállítási tevékenységünket, vagy Partnereink Nagymaros és környékén környékén hétfőtől-szombatig egyaránt igénybe veheti.

 

Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása kedvező áron Nagymaros és környékén vonzáskörzetében.

A szállítást  4, 5, 6, 7, 8, 10, 20 m3-es konténerekkel végezzük! A kihelyezett konténerek megrakására 1 hét áll rendelkezésre, szerzőségkötés esetén lehetőség van folyamatos vagy tartósabb kihelyezésre is.

Lehetőség van továbbá kisebb terjedelmű (1m3) hulladék elszállítására ! Nagymaros és környékén térségében akár 1 m3-ért házhoz megyünk. Vállaljuk fahulladék, fémhulladék, papírhulladék, kerti hulladék, zöldhulladék, építési hulladék, bontási törmelék elszállítását  Nagymaros és környékén területén!

 

KONTÉNER RENDELÉS Nagymaros és környékén

 

 

Magyarország közel teljes területén elérhető konténeres szállítás szolgáltatásunk saját teljesítéssel, vagy partnereinken keresztül. Rendelés telefonon keresztül a 06 30 715-8108 telefonszámon, ahol tájékoztatást adunk, hogy Nagymaros és környékén területén elérhető-e a konténeres szolgáltatás.

 

 

KONTÉNER SZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLYEK

 

 

Cégünk rendelkezik az általa végzett hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges összes szakhatósági engedéllyel és hozzájárulással Nagymaros és környékén valamint Magyarország további településeire.

 

 

 

KONTÉNER SZÁLLÍTÁS Nagymaros és környékén

 

 

Építési törmelék konténeres szállítása, elszállítása Nagymaros és környékén.

 

Hulladék konténeres szállítása Nagymaros és környékén.

Lakossági lomtalanítás lebonyolítása konténeres szállítással Nagymaros és környékén.

Segítségre van szüksége vagy kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!