Konténer szállítás Dunakeszi és környékén

 

KONTÉNER Dunakeszi és környékén

 

 

Cégünk, vagy Partnereink széleskörű hulladékkezelési engedélyének és több éves kapcsolatainak köszönhetően lehetősége van szinte minden jellegű és fajtájú hulladék elszállítására Dunakeszi és környékén vonzáskörzetében. Szállítási tevékenységünket, vagy Partnereink Dunakeszi és környékén környékén hétfőtől-szombatig egyaránt igénybe veheti.

 

Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása kedvező áron Dunakeszi és környékén vonzáskörzetében.

A szállítást  4, 5, 6, 7, 8, 10, 20 m3-es konténerekkel végezzük! A kihelyezett konténerek megrakására 1 hét áll rendelkezésre, szerzőségkötés esetén lehetőség van folyamatos vagy tartósabb kihelyezésre is.

Lehetőség van továbbá kisebb terjedelmű (1m3) hulladék elszállítására ! Dunakeszi és környékén térségében akár 1 m3-ért házhoz megyünk. Vállaljuk fahulladék, fémhulladék, papírhulladék, kerti hulladék, zöldhulladék, építési hulladék, bontási törmelék elszállítását  Dunakeszi és környékén területén!

 

KONTÉNER RENDELÉS Dunakeszi és környékén

 

 

Magyarország közel teljes területén elérhető konténeres szállítás szolgáltatásunk saját teljesítéssel, vagy partnereinken keresztül. Rendelés telefonon keresztül a 06 30 715-8108 telefonszámon, ahol tájékoztatást adunk, hogy Dunakeszi és környékén területén elérhető-e a konténeres szolgáltatás.

 

 

KONTÉNER SZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLYEK

 

 

Cégünk rendelkezik az általa végzett hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges összes szakhatósági engedéllyel és hozzájárulással Dunakeszi és környékén valamint Magyarország további településeire.

 

 

 

KONTÉNER SZÁLLÍTÁS Dunakeszi és környékén

 

 

Építési törmelék konténeres szállítása, elszállítása Dunakeszi és környékén.

 

Hulladék konténeres szállítása Dunakeszi és környékén.

Lakossági lomtalanítás lebonyolítása konténeres szállítással Dunakeszi és környékén.

Segítségre van szüksége vagy kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!